O nama

Općenito

Tvrtka Ventilator Klima Tehnika hrvatska je tvrtka koja već 25 godina uspješno posluje na području proizvodnje industrijskih ventilatora i ventilacijskih sustava. Naš proizvodni i djelatni program uključuje niz centrifugalnih i aksijalnih ventilatora industrijske kvalitete kao i ventilatore za specijalne namjene poput transportnih ventilatora, ventilatora za dobavu zraka za potpuh kotla ili ventilatora za odvod dimnih plinova u elektro-energetskih postrojenjima. Svi naši ventilatori mogu se prilagoditi željama kupca pa tako, na primjer, sve ventilatore možemo izraditi iz nehrđajućega čelika kako bi zadovoljili sve uvijete u prehrambenoj industriji.

Godina uspješno poslujemo na području industrijskih ventilatora i prateće opreme

Svi naši ventilatori mogu se prilagoditi potrebama i željama kupca pa tako, na primjer, sve ventilatore možemo izraditi iz nehrđajućega čelika kako bi zadovoljili sve uvijete u prehrambenoj industriji.

Izrada ventilatora prema uzorku/skicama

Osim proizvodnje vlastitih ventilatora, možemo proizvesti i ventilatore prema uzorku ili prema Vašim skicama. Time se omogućava zamjena dotrajalih ventilatora na postrojenjima bez dodatnih troškova zbog promjene temelja ili mjesta ugradnje novog ventilatora.

Izlazak na teren

Naši inženjeri izaći će na teren bilo gdje u Republici Hrvatskoj kako bi Vam pomogli u pronalasku optimalnog rješenja za Vaše potrebe.

Profil tvrtke

Profil tvrtke je kratka PDF brošura o našoj tvrtki. U njoj možete naći kratki opis jednog dijela našeg proizvodnog programa.

Naši proizvodi

Industrijski ventilatori

Ventilatori

Proizvodimo veliki broj različitih ventilatora čime pokrivamo radna područja od 0.1 m3/s do 45 m3/s protoka i od 50 Pa do 13000 Pa prirasta tlaka.
Industrijski grijači zraka kaloriferi

Grijači zraka

NVGT grijači zraka su svojom konstrukcijom  prilagođeni za zagrijavanje i ventilaciju industrijskih hala, radionica, skladišta, hangara društvenih prostorija …

Izmjenjivači topline - hladnjaci zraka

Izmjenjivači topline

Izmjenjivači topline se najčešće upotrebljavaju kao grijači/hladnjaci zraka pri čemu je radni medij najčešće para, voda ili vrelo ulje no mogu se koristiti i kao utilizatori i hladnjaci.

Gdje smo?

Predstavništvo u Zagrebu

Predstavništvo Zagreb

Imate pitanje? Pošaljite nam poruku !

15 + 5 =

Radno vrijeme:

Ponedeljak-Četvrtak: 07:30 – 16:00

Petak: 07:30 – 15:00

Subotom i nedeljom ne radimo !

Kontakt informacije:

Tel.: +385 (1) 3091 031

Fax.: +385 (1) 3091 049

E-mail: info@ventilator-klimatehnika.hr