Zaštita osobnih podataka

Ventilator Klima Tehnika ozbiljno shvaća zaštitu svih Vaših podataka te se obvezujemo da ćemo Vaše podatke čuvat u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Koje osobne podatke čuvamo?

Ventilator Klima Tehnika čuva samo najosnovnije podatke koje nam omogućuju kvalitetan rad. To uključuje sljedeće podatke ime i prezime, naziv tvrtke ili obrta, brojeve telefona i e-mail adrese, OIB. Za postojeće kupce i dobavljače čuvamo i podatke koje dobijmo putem dobrovoljnih anketa (npr. ankete o zadovoljstvu uslugom/proizvodom). Među podacima koje čuvamo su i e-mailovi koje se zaprimili s Vaše strane.

Kako koristimo Vaše podatke?

Vaše podatke koje zaprimimo čuvamo i koristimo samo za potrebe rada naše tvrtke. Vaši podaci ostaju unutar tvrtke i ni u kojem slučaju se, bez Vaše dozvole, ne prosljeđuju drugim osobama ili tvrtkama. Vaši osobni podaci koriste se samo za potrebe komunikacije s Vama, potrebe izrade ponude i ostalih standardnih dokumenata. Vaše informacije također možemo koristiti i za potrebe marketinga.

Vašim podacima pristup imaju samo zaposlenici kojima su ti podaci nužno potrebni za rad.

Marketing

Kako bi Vam omogućili najbolje iskustvo u poslovanju s nama Vaši podaci koristiti će se i za marketing. Putem marketinga obavijestiti ćemo Vas o novim proizvodima i uslugama koje bi Vas mogle interesirati.

Ukoliko ne želite primati marketing poruke možete u bilo kojem trenutku zatražiti prekid primanja takvih poruka. Prekid zatražite putem e-maila ili na telefonski broj.

Pristup Vašim podacima

U bilo kojem trenutku imate pravo na uvid u sve Vaše podatke koje čuvamo. U slučaju da želite kopije dijela ili svih Vaših podataka koje čuvamo slobodno nam se obratite. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku. Zadržavamo pravo na naplatu male naknade za ovu uslugu.

U slučaju da imamo krive podatke slobodno nas obavijestite kako bi ih ispravili.

Kolačići (Cookies)

Kolačići (eng. cookies) su tekstualne datoteke koje sakupljaju standardne podatke o kosrisniku kada isti pristupi našoj web stranici. Ovi podaci koriste se kako bi se pratilo korisničko kretanje na našoj web-stranici i kako bi se generirao statistički prikaz pristupa istoj.

Imate pravo ne koristiti kolačiće i pristup našoj stranici će i dalje biti moguć iako ponekad neki dijelovi neće raditi kako su zamišljeni. Samim time Vaše iskustvo pristupa našoj stranici neće biti zadovoljavajuće.

Pravo na brisanje podataka

 

Pravo na brisanje podataka može se ostvariti samo u slučaju da isto neće utjecati na poslovanje. Postojećim i potencijalnim kupcima mogu se brisati svi podaci osim onih koji su nužni za daljnje poslovanje (informacije koje su navedene na ponudama, računima i sl.). Postojećim kupcima radi lakšeg ostvarivanja jamstva nije moguće ostvariti brisanje poruka i kontakt informacija. Kontakt informacije moramo čuvati za slučaj važnih informacija u pogledu sigurnosnih ili sličnih obavijesti vezanih za naše proizvode. Svi imaju pravo zatražiti da se njihovi podaci Više ne koriste za potrebe marketinga.

Kako nas kontaktirati?

Za sve informacije vezane za čuvanje Vaših podataka možete nas kontaktirati putem e-mail, telefonskog poziva ili pisma. Naše kontakt informacije možete naći ovdje.